Η νέα μας Επιτυχία! 200 Αληθινά Reviews στην επίσημη πλατφόρμα του Wedding Wire

6 Σεπτεμβρίου 2019 | 200 Αληθινές Κριτικές… από τα εκπληκτικά Νεόνυμφα Ζευγάρια μας!


6 Σεπτεμβρίου 2019 | 200 Αληθινές Κριτικές… από τα εκπληκτικά Νεόνυμφα Ζευγάρια μας!
Photo by Phosart Photography and Cinematography

Γεια σας! Καλωσήρθατε στο Blog μας και στο άρθρο μας, για την επίτευξη του φετινού μας στόχου, στην επίσημη πλατφόρμα του Wedding Wire!
 
Σήμερα γιορτάζουμε, γιατί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε διακόσιες (200) Πραγματικές Αξιολογήσεις από τα εκπληκτικά Νεόνυμφα ζευγάρια μας!
 
Το Wedding Wire είναι η πιο αναγνωρισμένη παγκόσμια ιστοσελίδα, για τους επαγγελματίες των γάμου και των δεξιώσεων. Καθημερινά, όλο και περισσότερα ζευγάρια επισκέπτονται το Wedding Wire, για να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τους επαγγελματίες που θα επιλέξουν να εμπιστευτούν, για την πιο σημαντική τους ημέρα. 

Για αυτό και είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας, οι κριτικές των ζευγαριών μας να μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις, της εξαιρετικά ανταγωνιστικής κορυφής των Ελλήνων Επαγγελματιών του χώρου μας.

Το ζευγάρι των φωτογραφιών του άρθρου μας, οργάνωσε τον καλοκαιρινό τους γάμο στην πανέμορφη Πάρο. Κατά την διάρκεια της γιορτής τους, πολύ περιεκτικά και με λέξεις γεμάτες συναίσθημα, μας είχαν περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουν να διαφυλάσσουν σαν θησαυρό τις μικρές και καθημερινές τους στιγμές αγάπης. Λέξεις, που θα τις θυμόμαστε για αρκετό καιρό!

Δείτε την δική τους ιστορία, μέσα από τα μάτια της Phosart Photography and CinematographyΚαταπληκτικά Νεόνυμφα Ζευγάρια | Μοναδικές Καλοκαιρινές Δεξιώσεις
Στιγμές Αγάπης, Έρωτα και Απίστευτης Διασκέδασης | Αξέχαστες Αναμνήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας με ένα Email
Επισκεφτείτε τα Social Media μας: 
Facebook | Instagram | YouTube | Vimeo

VIBESPRO
Wedding Production | Wedding DJ Greece
Wedding Entertainment Design
Vibes Pro
Λεωφόρος Κύπρου 163-167 Αργυρούπολη
ΤΚ. 164 51 Τηλ.Κέντρο: 210-9910707 - 210-9920813
E-mail: events@vibespro.gr
HERCA
DQS
iqnet
FOLLOW US
© 2023 Vibes Pro. All rights reserved.