Γάμοι

Όπως και αν ονειρεύεστε την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας, είμαστε οι άνθρωποι που θα κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. Η οργάνωση της διασκέδασης, του ήχου και του φωτισμού ενός γάμου απαιτεί ιδιαίτερη εμπειρία, δημιουργικότητα, έμπνευση και εμμονή στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα μας, με επαγγελματισμό, συνέπεια, ενθουσιασμό και εντυπωσιακές ιδέες για τη μεγάλη σας ημέρα, αναλαμβάνει να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, πάντα με την καθοδήγησή σας και σύμφωνα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα όνειρά σας!  

Η VIBESPRO επαναπροσδιορίζει πλήρως τις υπηρεσίες της  στον τομέα των γαμήλιων δεξιώσεων με το Wedding Entertainment Design ή αλλιώς WED

Τι είναι όμως το WED;

Είναι το πάθος μας να σας προσφέρουμε όλα όσα εξασφαλίζουν την επιτυχία του γαμήλιου πάρτι σας.

Είναι ο έμπειρος και γεμάτος ενθουσιασμό DJ, η επικοινωνία και η οργάνωση του μουσικού πλάνου.

Είναι οι πιστοποιημένες διαδικασίες προς όφελος κάθε μελλόνυμφου ζευγαριού, οι καινούριες ιδέες μας  και φυσικά και οι δικές σας!

Είναι οι υψηλές απαιτήσεις και η συνεχής εξέλιξη.

Είναι το Design: από το 2006 το Mood + Sound Design και από το 2015  το Entertainment + Events Design.

Είναι τα Vibes τα οποία στο WED είναι διπλά και δυνατά.

Και φυσικά είναι η αρχή όλων: η Μουσική.

Όλα αυτά είναι το WED και η αποστολή του είναι μία και μοναδική: 

Να μεταμορφώσουμε την εκδήλωση σας σε αξέχαστα συναισθήματα & τα συναισθήματα σας  σε μια αξέχαστη εκδήλωση.                                     
 
Foivos Valavanis
Όλα ήταν τέλεια!!! Πραγματικά η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε για DJ, ήχο και φωτισμό. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον επαγγελματισμό και την συνεργασία των παιδιών. Ο DJ μας ο Άγγελος μα έκανε να χορεύουμε μέχρι τις 7 το πρωί. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!
Foivos Valavanis · married on 07/26/2019
Antonis Klonos
Ένας γάμος έχει επιτυχία όταν οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι είναι καθαρά επαγγελματίες. Ιδιαίτερα στο θέμα της μουσικής επιμέλειας δώσαμε μεγάλη βαρύτητα. Μόνο άψογη μπορεί να χαρακτηριστεί η συνεργασία μας με την VIBESPRO. Για ένα νεόνυμφο ζευγάρι δεν πρέπει να του αξίζει τίποτα λιγότερο. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!
Antonis Klonos · married on 08/31/2019
Faidon Christofidis
Επιθυμία μας ήταν ο γάμος μας να είναι για εμάς και τους φίλους μας χωρίς υποχρεώσεις και περιορισμούς! Από την πρώτη μας συνάντηση μας, καταλάβαμε ότι το party μας μόνο επιτυχία θα μπορούσε να έχει! Η VIBESPRO παρέχει επιλογές πακέτων για όλα τα γούστα και δυνατότητες. Εν κατακλείδι, το party είχε απόλυτη επιτυχία. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά!
Faidon Christofidis · married on 07/20/2019
Anastasia Giannaki
Δεν έχω λόγια για να περιγράψω την μοναδική εμπειρία που είχαμε με την ομάδα της VIBESPRO και ειδικά με τον Μίλτο. Απερίγραπτα επαγγελματίες, ευγενικοί και εξυπηρετικοί! Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μοναδικό! Έκαναν το όνειρο-όραμά μας, για το πάρτι του γάμου μας, πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για αυτές τις μοναδικές αναμνήσεις!!
Anastasia Giannaki · married on 07/05/2019
Vibes Pro
Λεωφόρος Κύπρου 163-167 Αργυρούπολη
ΤΚ. 164 51 Τηλ.Κέντρο: 210-9910707 - 210-9920813
E-mail: events@vibespro.gr
HERCA
DQS
iqnet
FOLLOW US
© 2024 Vibes Pro. All rights reserved.